Nytt landslagsuppdrag för Toresäter!

Bild: SRF

Matilda Toresäter till vardags i Enköpings RK fortsätter att övertyga på förbundskaptenerna och är nu med i den trupp som skall försvarade Sveriges färger i Malmö Open 7s.

Matilda Toresäter är uttagen till sin första seniorturnering av Förbundskapten David Mobbs. Mycket starkt av Matilda att ta en plats redan nu, så ung! Matilda har gjort stora framsteg de senaste åren och gjorde en bra turnering i London förra helgen med juniorlandslaget! Det har fått fk att ge henne chansen i första turneringen i Malmö 12-13 april.

– Det är till turneringen Malmö Open 7s, det är blandning av klubblag och landslag (Norge, Danmark och Finland kommer också) som kommer dit. Till den här turneringen åker vi med ett mestadels ungt och oerfaret lag vilket nog är därför som jag också fått chansen, berättar Matilda.

Vad förväntar du dig av spelet i A-landslaget?

– Absolut ingenting jag förväntat mig, en riktigt rolig överraskning faktiskt. Det ska bli jättekul att få spela med sådana duktiga spelare och jag hoppas att jag får lära mig massor, avslutar Matilda.

Lämna ett svar