Premiär hemma för BHC!

Foto: Kent Lundqvist

Hockeytrean: Bålsta HC drar ikväll igång sin tävlingssäsong med premiär hemma mot Hallsta IK.

Ikväll drar Hockeytrean igång och BHC spelar sin premiär hemma mot Hallsta IK som förra säsongen var ett topplag i trean och gick till Alltrean, vilket BHC missade.

En tuff uppgift väntar ikväll, men långt ifrån omöjlig.

BHC har under försäsongen visat att man till denna säsong är ett lag att räkna med. Man har radat upp fina skalper. Skå IK div.3 4-3, Rimbo div.2 4-2, Lidingö div.2 7-2.

– Försäsongen har varit ok resultatmässigt det är bara sista matchen mot Rimbo där vi blev lite oödmjuka och slarvade i spelet, säger BHC-tränaren Jörgen Svahn

Vad har ni för förväntningar på säsongen?

– Säsongen har vi stora förväntningar på och vi har en klar målsättning att ta klivet upp igen. Vi har ett bra lag på pappret tycker jag och de har visat här på försäsongen att de är att räkna med. Vi måste bara ta jobbet varje gång vi går på is så ska vi ge oss chansen.

Vad vet ni om kvällens motstånd i premiären?

– Om våra seriekonkurrenter har vi ingen koll alls, vi ska spela vårt spel och framförallt ska alla motståndare få det tufft när man kommer till Bålsta ishall.

Hur ser det ut i truppen just nu?

– I truppen just nu så är Jerry Karlsson skadad, Rasmus Erdhage lite krasslig och Dennis Lundgren borta på jobb men annars är alla tillgängliga. Vi startar matchen med 4 kedjor och 3 backpar. Om vi ska få en bra start här i serien så krävs det att alla tar jobbet idag, alla ger sitt yttersta och fokuserar på vårt spel då ger vi oss själva en god chans, avslutar Svahn

Matchfakta:
BHC vs Hallsta IK, Hockeytrean, Omg:1.
19:30 Bålsta Ishall.

Lämna ett svar