Pusselbitarna är inte på plats ännu!

Foto: Kent Lundqvist

Fotboll: Håbo FF har en plan, men pusselbitarna är inte på plats ännu för säsongen 2021.

Damerna som slutade 6:a i damtrean den gångna säsongen laddar om, men pusselbitarna är inte riktigt på plats ännu.

– Vi ledare i damlaget har haft ett initialt givande möte med styrelsen. Inget är skrivet i nuläget, så vi avvaktar den dialogen då bollen nu ligger hos styrelsen. Men om pusselbitarna faller på plats för båda parter så är tanken att fortsätta på inslagen linje, berättar Damtränaren Jonny Atterlöf.

Laget ligger inte på latsidan i väntan på ett besked och stämningen samt inställning är det inget fel på efter en bra säsong, menar Atterlöf.

– Vi har gott om spelare, skön stämning, bra träningsnärvaro och lyckats höja vår nivå från ”sladda-i-botten-på-trean” till att vara ett lag att räkna med i alla matcher oavsett motstånd i samma division.

Nuläget och framtiden gällande aktiviteter är en smula osäker med tanke på det rådande klimatet.

– Corona har ställt till det på många sätt i år, så också för vår stora avslutsfest för 2020 tillika tidig kick-off för 2021. Den har vi helt enkelt varit tvungna att skjuta på framtiden. Det gör att vi heller inte riktigt har koll på ”truppens in och ut”. Även där ska vi gemensamt med spelare och ledare sätta upp målen för kommande säsong. Så vi får återkomma i frågan hur truppen ser ut nästa år. Glädjande är att vi redan nu fått in två unga riktigt duktiga spelare som tidigare spelat i KIF, så redan nu ligger vi på plussidan, avslutar Atterlöf.

Lämna ett svar