Rejäl uppförsbacke för Trögden i Herrfemman.

Foto: Kent Lundqvist

Södra Trögds IK får det inte alls att stämma i spelet och fick inkassera sin femte raka förlust i Herrfemman i hemmamötet med Börje SK.

Det blev ingen lyckad första del av matchen för STIK hemma på Trögdsvallen mot BSK. I den 14:e minuten är det nära ledning för gästerna, en frispark nickskarvas farligt, men hemmamålvakten – Markus Hedström gör en fantastisk räddning.

Det hjälpte dock inte hemmalaget mycket för minuten senare så låg bollen i mål och 0-1 för gästerna genom Filip Thelin.

Det skulle tyvärr komma mer. I den 23:e minuten lägger BSK en elak press på STIK som resulterar i en tveksam straff för gästerna som Albin Widerholm placerar i mål till 0-2. Gästerna trycker sedan på för mer och har en boll i stolpen innan Thelin kan fastställa halvtidsresultatet till 0-3 i den 44:e minuten efter ett defensivt missförstånd i hemmalaget.

Det skulle fortsätta skapas av gästerna och med dryga timmen spelad så är det mycket nära att BSK utökar sin ledning med dubbla ribbträffar då dryga timmen är spelad av matchen. Det faller inga fler mål och STIK tränaren Alexander Pettersson var fåordig efter matchen där han konstaterade kort och gott – Det här var skit.

Södra Trögds IK – Börje SK 0-3 (0-3)

Målen, 0-1 (15) Filip Thelin, 0-2 (23) Albin Widerholm, 0-3 (44) Filip Thelin.

Varningar: 3-0
Publik: 25

Lämna ett svar