Sagström avslutade stabilt!

Foto: Göran Söderqvist

9:a med mersmak – Madelene Sagström spelade stabilt på Blythefield Country Club i Michigan under finaldagen och var länge med oh hotade om en plats i toppen.

Madelene gick ut på den sista dagen av Meijer LPGA Classic på Blythefield Country Club tillsammans med Morgan Pressel med -14 på scoren.  Det skulle bli stabilt för Madelene som gör nio raka par på utvägen, men övriga i toppen spelar bra och det gör att hon tappar lite på den absoluta toppen.

Det startar även stabilt på hemvändan med par på de tre inledande hålen. Tyvärr kommer en sur bogey på det 13:e hålet då Madelene låg p en delad 8:e plats. Inför de avslutande fem hålen var det istället en delad 10:e plats.

Det fortsätter att vara stabilt i spelet under de avslutande hålen och det med mersmak, men paren fortsätter att rulla i kopp och Madelene stannar på -13 och en delad 9:e plats.

Vann tävlingen gjorde Kanadensiskan Brooke M. Henderson på -19.

Övriga svenskor: Dani Holmqvist -8, Caroline Hedwall -7, Jenny Haglund -3, Louise Ridderström +3, Pernilla Lindberg (MC), Linnea Ström (MC), Louise Stahle (MC).

Lämna ett svar