Sagström fortsätter att imponera!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström fortsätter att imponera på Blythefield Country Club i Michigan och är med i toppen inför finaldagen av Meijer LPGA Classic.

Madelene visade under den tredje dagen av Meijer LPGA Classic på Blythefield Country Club att hon har hittat formen och spelet. Med en gedigen och övertygande prestation är hon inför finaldagen på en 6:e plats med -14 på scoren.

Det skulle komma att bli en bogeyfri runda för Madelene som på de första 9 hålen imponerade stort. Startar med tre raka par som lovade mer och det skulle komma mer. På de sex efterföljande hålen gör hon fyra birdies och två par vilket gav -11.

På hemvägen fortsatte Madelene att spela bra, men nu ville inte puttarna riktigt rulla i kopp. Hon gjorde hela 7 raka par innan det lossande igen på de avslutande två hålen. Birdie på 17:E och på det 18:e så slår hon en jättedrive och följer upp med ett bra inspel på ett par 5 som ger en eagleputt. Den sätter Madelene och stannar på -14 och en delad 6:e plats inför finaldagen.

Leder tävlingen gör fortsatt Kanadensiskan Brooke M. Henderson på -19.

Övriga svenskor: Caroline Hedwall -5, Jenny Haglund -4, Dani Holmqvist -3, Louise Ridderström +1, Pernilla Lindberg (MC), Linnea Ström (MC), Louise Stahle (MC).

Lämna ett svar