Sagström fortsätter att spela bra i Virginia!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström ligger på en sjätteplats efter tre dagars spel i LPGA-tävlingen i Williamsburg i amerikanska Virginia, totalt tre slag efter ledarduon – Bronte Law (England) och Nasa Hataoka (Japan).

Madelene fortsätter att utmana övriga världseliten i Williamsburg och PS Championship. Under ”movingday” så spelade hon stabilt även om det var lite skakigt underavslutning på denna runda.

På de första 9 hålen bara lyste det självförtroende om Madelenes spel och hon fick en smakstart med en bra birdie redan på första hålet. Tre raka par och en ny birdie på hål 5 gav toppkänning med totalt -10 på scoren. Fyra raka par med mersmak gör att hon fortsatt är med i toppen.

Paren rullar fortsatt in på sista nio, men på det 15:e hålet kommer en ny bra birdie och nu är Madelene i den absoluta toppen med -11 och tre hål kvar att spela av dagen. De två tidigare rundorna på dessa hål har slutat med 4 birdies och två par! Men nu darrar Madelene till och gör tyvärr två raka bogeys innan ho samlar ihop sig och avslutar med en snygg birde.  Med -10 på scoren är nu Madelene 6:a, men bara tre slag upp till ledarduon.

Övriga svenskor: Anna Nordqvist -5, Pernilla Lindberg -3, Linnea Ström -2, Louise Stahle +5, Jenny Haglund (MC), Louise Ridderström (MC), Dani Holmqvist (MC).

Lämna ett svar