Sagström med i toppen!

Foto: Kent Lundqvist

LPGA Golf: Madelene Sagström fick det att stämma på första rundan av säsongens andra Major – Ana Inspiration på Mission Hills CC i Rancho Mirage, Kalifornien.

Madelene Sagström som haft svårt att hitta formen och spelet fick det verkligen att lossna under den förta rundan av säsongens andra Major – Ana Inspiration på Mission Hills CC.

Hon fick en drömstart med tre par och tre sköna birdies på de inledande sex hålen. På det sjunde kom det dock en sur bogey. Den skakade Madelene av sig och avslutade första 9:e med att göra par och birdie. Det gjorde att hon vände hemåt på -3 och toppkänning.

Hon kvitterade ut att hon hittat spelet på hemvägen. Fyra par och två nya bra birdies på de efterföljande sex hålen gör att Madelene är på -5 och med i den absoluta toppen inför de tre hålen. Tyvärr kommer en ny sur bogey på det 16:e hålet för dagen, men hon avslutar bra med ett par och en ny birdie vilket ger -5 efter första dagen och en delad andraplats med Sydkoreanskan – In Gee Chun i tävlingen. Duon är bara 1 slag efter ledande Amerikanskan Nelly Korda på -6.

Övriga svenskor: Anna Nordqvist -2, Linnea Ström E, Caroline Hedwall +4, Pernilla Lindberg +4, Dani Holmqvist +8.

Lämna ett svar