Sagström topp 10 i Michigan!

Bild: Privat

När väl spelet kom igång igen på Blythefield Country Club i Michigan så visade Madelene Sagström att hon har spelet i sig för att hota i toppen av Meijer LPGA Classic.

Spelet gick igång och så även Madelene som svarade för en mycket bra första runda på Blythefield Country Club. Efter de först 9 hålen var hon på -1 efter En bogey, två birdies och resten par. Sedan lossnande det rejält för Enköpingstjejen som gjorde -4 på de sista 9 hålen med 4 birdies och 5 par. Med -5 var hon delad 5:a efter den första rundan.

Den andra rundan var också bra. Madelene startade på hål 10 och börjar med att rulla i två birdies och två par vilket gav -7 på totalen och en fortsatt placering i toppen av tävlingen. En bogey på dagens femte hål skakade hon av sig och avslutade utrundan med att rulla i två nya birdies och två par.

Madelene vänder hemåt igen med -8 på scoren och hon håller i spelet bra sista 9:e hålen. Med mersmak gör hon 8 par, men tyvärr ramlar också en bogey i kopp vilket gör att hon stannar på -7 och en delad 9:e plats inför finalspelet.

Tävlingen fick återigen avbrytas så alla har inte spelat två rundor, men leder tävlingen gör Kanadensiskan Brooke M. Henderson på överlägsna -16.

Övriga svenskor: Louise Ridderström -3, Caroline Hedwall -2, Jenny Haglund -2, Dani Holmqvist -1, Pernilla Lindberg +3, Linnea Ström +3, Louise Stahle +10 (14).

 

Lämna ett svar