Segertåget rullar vidare för FSK!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra fortsätter att vinna i Herrfyran, nu var det Upsala IF B som fick se sig besegrade.

FSK får en flygande start med att göra 0-2 på UIF och är också i ledning med 5-3 efter 10 spelade minuter. Sedan går det lite i stå. Hemmalaget kan komma tillbaka och är i ledning med 10-8. Avslutningen på första halvlek är inte bra, men FSK kan ändå gå till halvtidsvila i ledning med 14-13.

– Jag tycker att vi börjar matchen ganska bra första 10 minuterna med bra tryck i kontring och andra fas. För att senare tappa allt och vi släpper in Uppsala i matchen. Resten av halvleken får vi inget tempo alls vilket gynnar Uppsala, säger FSK-tränaren Mattias Ahlin.

Andra börjar precis som första slutade, FSK är riktigt usla i 35 minuter.

– Efter en timeout efter 15 minuter i andra bestämmer vi oss för att skärpa till oss och springa handboll istället för att gå. Då vänder vi från att ha legat under med 22-25 efter 47 minuter spelat till att vinna med 33-29, så en bra sista kvart är det ända vi tar med oss idag. Stort plus till Marcus (Lindström) som smäller in många mål när spelet låser sig. Av två mindre bra lag i dag så drar vi det längsta strået och det är väldigt skönt. Vi måste rycka upp oss rejält tills på söndag när vi möter Arlanda hemma i Fjärdhundra, avslutar Ahlin.

Upsala IF B – Fjärdhundra SK 29-33 (13-14)

Målskyttar FSK: Marcus Lindström 14, Alexander Jansson 4, Fredrik Hellberg 4, Joakim From 4, Rasmus Dahlström 3, Oskar Andersson 2, Marcus Hultberg, Mattias Ahlin.

Övriga resultat & matcher >>>

Lämna ett svar