Sista chansen för BHC!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC spelar idag sin sista omgång i Hockeytvåan borta mot Sudrets HC på Gotland.

Det blir en första period som går till hemmalaget som hittar de flesta och bästa avsluten. Det skulle också resulterar med 3,29 kvar att spela av perioden då Brandon Grillo överlistar BHC målvakten Christoffer Hedlund.

Den 1-0 ledningen skulle växa under den första halvan av mellanakten då Gebriel Melin gör 2-0 och Grillo 3-0. Det tvingar BHC coachen Linus Lennerup att ta en timeout. Det blir absolut bättre för BHC efter den och man får också chansen att ta sig in i matchen igen då laget tilldöms en straff. Förtroendet går till Anders Malmqvist som tyvärr missar.

20 minuter kvar av säsongen och nu skulle väl BHC ge allt som fanns kvar i kropparna för att få till en bra avslutning? Ja tillslut får BHC hål på hemmakeepern Andreas Hansson, men då har det spelats dryga halva den sista perioden när Sebastian Thorslund gör 1-3. Den glädjen och det hoppet om en avslutande seger gick i krasch två minuter senare då hemmalagets Oskar Thorén punkterar matchen med att göra 4-1.

– Jag tycker att första är en jämn period där vi har svårt att träffa mål. Andra perioden är vi betydligt mycket bättre men slarvar två gånger i defensiven och får inte in pucken. Tredje är rätt jämn där vi fortsatt är bättre men har svårt att göra mål, berättar BHC-tränaren Linus Lennerup.

Hur vill du summera denna säsong?

– Det har varit en jobbig säsong. Vi har haft väldigt svårt att göra mål och samtidigt inte haft någon tur med oss heller. Vill ge en eloge till grabbarna som försökte ända in i det sista att lösa det här, men man får konstatera att det inte var vår säsong. Tycker inte att resultaten alltid har speglat spelet.

Blir du kvar även nästa säsong?

– Vi har inte satt oss ner och diskuterat nästa säsong för båda parter har velat gjort klart och smält säsongen innan vi sätter oss ner och diskuterar eventuella förutsättningar, avslutar Linus.

Sudrets HC – Bålsta HC 4-1 (1-0,2-0,1-1)

Skott: 44-24 (15-4,14-13,15-7)

Målen,
Period 1: 1-0 (16:31) Brandon Grillo.
period 2: 2-0 (25:11) Gabriel Melin, 3-0 (29:17) Brandon Grillo.
Period 3: 3-1 (50:26) Sebastian Thorslund, 4-1 (52:33) Oskar Thorén.

PIM: 6 (0:2:4) – 4 (0:2:2)
Publik: 100

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *