SK Elvan förankrade i botten.

Foto: Kent Lundqvist

Herrfemman: SK Elvan såg ut att gå mot en komfortabel, säker och efterlängtad seger hemma mot Fanna BK, men sedan kom raset.

– Ja, jag har inte sovit bra efter den matchen, en kollaps och jag lider med grabbarna. Det som kändes så bra efter första där vi får stopp på deras snabba yttrar och där vi även får utdelning framåt, berättar SK Elvan-tränaren Per Lygnegård.

Elvan fick en smakstart på derbyt bär Linus Bylin redan i första minuten gör 1-0. Sedan rann det bara på och Bylin gör 2-0 och nyförvärvet Rocco Di Grazia gör 3-1 precis innan halvtidsvilan.

– Vi pratar i paus att fortsätta och göra 4-0 så kommer dom tappa all energi.

Elvan har också bud på 4-0, men istället reducerar FBK till 1-3 genom Oliver Wikell på en hörna som går direkt i mål. Sedan kom det stora raset.

– Sen kommer tyvärr 3-2 väldigt snabbt och även det på hörna. När vi nu har ex antal förluster i bagaget så knyter sig allt i spelet. Ingenting går med oss och allt blir stressat. Jag själv blir stressad och paralyserad. Kan faktiskt inte förklara vad som händer i andra. Så jäkla frustrerande. Vi ger absolut inte upp, men det funkar liksom inte, avslutar en bedrövad Lygnegård.

SK Elvan – Fanna BK 2 3-5 (3-0)

Målen: 1-0 (1) Linus Bylin, 2-0 (18) Linus Bylin, 3-0 (43) Rocco Di Grazia, 3-1 (52) Oliver Wikell, 3-2 (62) Viktor Silén, 3-3 (67) Limor Doham, 3-4 (85) Lucas Lundin, 3-5 (90+2) Niklas Haeger.

Varningar: 6-1
Röda kort: 1-0

Lämna ett svar