SK Elvan förstärker!

Måns Ericsson. Bild: SKE

Fotboll: SK Elvan fortsätter att föryngra och nu har nykomlingen i div.6 klart med två nya spelare.

Måns Ericsson, en ny förstärkning på målvaktssidan i SK Elvan. Han kommer från ESKs organisation där han spelat sedan 6-års ålder.

Varför blev det Elvan Måns?

– Ska jag vara ärlig så var jag osäker om jag skulle fortsätta med fotbollen efter jag slutat i ESK, men när jag fick förfrågan att hjälpa till i Elvan som jag gjort tidigare ett par gånger var det ingen tvekan. Tyckte det var jättekul att börja köra igen och stannade helt enkelt kvar, berättar Måns på klubbens hemsida.

Vad har du för målsättning med året?

– Min målsättning blir att se hur jag utvecklas som spelare i ett nytt lag och med nya tränare samtidigt som jag ska ha så roligt som möjligt.

Elvan har också gjort klart med offensive Frode Öckerman. Frode är en snabb och uthållig offensiv mittfältare/forward och han kommer bli ett mycket välkommet tillskott i truppen inför kommande säsong.

Bild: SKE

– Att vi får in ytterligare en vinnarskalle i laget skadar ju inte heller, drivet att vinna är en viktig del i vårt lagbygge, säger man på klubbens hemsida.

Frode är bosatt mellan Bro och Bålsta och arbetar till vardags som sol-energi ingenjör och han trivs bäst ute på landet. Så att han kommer att trivas ute på Lådö råder det ju inga tvivel om. Moderklubben är Håbro IF, men han har även representerat Kungsängens IF.

Logga

Lämna ett svar