SK Elvan ut ur Cupen!

Foto: Kent Lundqvist

SK Elvan åkte på en minst sagt onödig Cupförlust mot Härnevi BK.

Det såg länge ut som att SK Elvan programenligt skulle ta sig vidare till kvartsfinal i Upplandscupen. Efter en smakstart med en tidig 1-0 ledning och 3-1 i halvtid så såg vi ingen skräll komma av HBK.

När dessutom Linus Bylin omgående i andra halvlek skickar in 4-1 så var det väl klart? Kanske trodde även spelarna det? HBK tar en bonusstraff och reducerar till 2-4 och 10:e minuter senare var det reducerat till 3-4 och match igen. Det stannade inte där för innan matchens ordinarie matchtid var slut så har HBK kvitterat till 4-4.

Matchen gick till förlängning och där kopplat Elvan greppet igen genom att göra 5-4 genom Eric Forslund. Det var ett resultat som såg ut att stå sig, men med sekunder kvar av förlängningen så lyckas HBK kvittera till 5-5 och 8:delsfinalen fick avgöras på straffar och där var HBK starkast och tar sig vidare till kvartsfinal.

– Vi var inte bra ikväll. Har ledning med 4-1 i andra och tappar allt. Har dessutom ledning 5-4 med 1 minut kvar av förlängningen. Förlorar sen på straffar – Bedrövligt, dundrar en besviken SK-Elvan tränare Per Lygnegård.

Härnevi BK – SK Elvan 9-8 (1-3)

Slutspel UC Herrar >>>

Lämna ett svar