Södra Trögds IK kan glömma den övre halvan?

Foto: Kent Lundqvist

Södra Trögds IK fick inteckna sin tredje raka förlust och är nu tabelljumbo i Herrfemman.

Det grinar illa för STIK som inte alls får det att flyta i seriespelet. Bortamatchen mot TIF var inget undantag. Det var förvisso hemmalaget som startade bäst och vaskade fram ett par chanser där debuterande Albin Luthman fick sträcka ut ett par gånger.

STIK hade sedan en bra sekvens i matchen och var också mycket nära att ta ledningen när Mathias Lantz får ett bra läge, men avslutet går precis utanför. I stället är det hemmalaget som kan ta ledningen. På en hörna nickar Robert Sekulic in 1-0 med dryga halvtimmen spelad.

Inledningen av den andra halvleken blir mindre lyckosam för STIK som får se Samuel Westman göra 2-0 med fyra minuter spelat. STIK tar efter det tag i spelet och radar upp reduceringschanser, men hemmakeepern Viktor Sekulic svarar för ett par svettiga räddningar. Istället punkterar TIF matchen med knappa timmen spelad då Adam Sekulic trycker in 3-0 på straff.

STIK skulle tillslut hitta ”rutan” men då var matchen redan över. Det är Sebastian Pettersson som hittar Simon Tapper och han fastställer slutresultatet till 4-1 i den 76:e minuten.

Tierps IF – Södra Trögds IK 4-1 (1-0)

Målskyttar STIK: Simon Tapper.

Varningar: 0-2

Lämna ett svar