STORA COOP CUP Påverkas av Pandemin.

Ishockey: När Coronapandemin startade i våras så tvingades ESK Hockey ställa in sina flera av sina planerade hockeycuper. Nu ställer pandemin återigen till det för ESK Hockey.

Nu ställer pandemin återigen till det och ESK tvingas nu ställa in de planerade cuperna för U12-pojkar och A-flickor som var planerade att traditionellt avverkas i jul- och nyårshelgen.

Även U13-cupen skulle ha avverkats i samma veva men här väljer klubben att istället flytta den till april.

– Vi har sedan tidigare fyra cuper planerade till mars/april så tyvärr har vi inte utrymme för att flytta mer än U13-cupen. Det finns helt enkelt inga lediga datum kvar, säger Håkan Hagman i cupledningen.

– Det är hockeyförbundet som bestämt att ingen cup får arrangeras förrän tidigast i februari och under rådande omständigheter har vi full förståelse för det. Vi har ju som alla andra följt utvecklingen på senaste tiden och har naturligtvis funderat kring om det kommer att gå att genomföra arrangemangen.

Hagges 2019 webb2

Stora Coop Cup är ESK Hockeys traditionella hockeycuper som avverkas i sammanlagt nio olika åldersklasser varje år. Totalt samlar man över 1500 deltagare i åldrarna från 12-20 år och under flera av cuphelgerna blir alla tillgängliga hotellrum i Enköping fullbokade.

Logga

Lämna ett svar