Succé för hemvändaren!

Foto: Kent Lundqvist

Det blev lite av succé för hemvändaren Sissel Wickström i sin första match i EIBK.

Det blev seger för EBK med uddamålet och hemvändaren Sissel Wickström gjorde två mål och en assist – succé!

– Jag gick in i matchen både nervös och taggad, utan några förväntningar på att få spela eller att prestera något anmärkningsvärt. Jag var inställd på att göra mitt bästa och hoppades på att det skulle räcka. Det är alltid svårt att spela med nya människor så jag försökte bara spela på den säkra sidan. Superkul att få göra några poäng, känns som att jag har fått en bra start och jag hoppas att jag kan fortsätta i samma spår, berättar Sissel.

Vad tyckte du om matchen annars?

– Matchen var väldigt jämn, Björklinge krigade på och var oss alltid hack i häl. Vi gjorde några missar i försvaret vilket gav dem onödigt enkla chanser att stänka in bollen, men i övrigt tycker jag att vi förtjänar vinsten. Vi tappade inte huvudet trots motgångar eller sura miner från motståndarna, avslutar Sissel.

Lämna ett svar