Syrianska FF fortsatt med i toppen!

Foto: Kent Lundqvist

Herrfemman: Syrianska FF kvar i toppen efter en ny viktoria borta mot IK Apollon.

– Det var en tuff match där vi är effektiva och sätter våra chanser, berättar SFF-tränaren Alaa Kalash

SFF får en smakstart på matchen och gör mål första spelminuten genom Rami Abbas. Efter det så tappar SFF mycket av spelet och det är egentligen ingen vidare kvalité på matchen alls.

– Sett till hela matchen så gör vi ingen vidare match.

SFF skulle dock koppla greppet, trodde nog alla när Markus Ahosson gör 0-2 precis innan halvtidsvilan? Men hemmalaget ville annat. IKA hinner med att reducera och göra match av det hela igen när OMeed Khalil gör 1-2 i den 45:e matchminuten.

Det står sedan och väger innan Ahosson återigen håller sig framme och gör 1-3 med knappa 10 minuter kvar att spela. Det ser ut att stå sig matchtiden ut, men hemmalaget kunde återigen göra ett sen reducering då Ludvig Sjunnesson trycker in 2-3 i den 90:e matchminuten.

– Vi är effektiva och gör mål på chanserna och på så sätt får Apollon det tufft och jobbar i uppförsbacke. Vi tar nu nya tag till derbyt mot Elvan i nästa omgång och hoppas att vi under veckan kan jobba på det som inte gått så bra och studsa tillbaka till vårt fina spel igen, avslutar SFF-tränaren.

IK Apollen – Syrianska FF 2-3 (1-2)

Målen:  0-1 (1) Rami Abbas, 0-2 (42) Markus Ahosson, 1-2 (45) Omeed Khalil, 1-3 (82) Markus Ahosson, 2-3 (90) Ludvig Sjunnesson.

Varningar: 4-2

Lämna ett svar