Syrianska tabelltvåa!

Foto: Kent Lundqvist

Herrfemman: Syrianska FF svarade för en övertygande insats borta mot BKV Norrtälje.

– En på förhand tuff match då vi saknade fler spelare. Men vi spelar vårt spel och rullar boll riktigt bra och BKV får svårt att stå emot, menar SFF-tränare Alaa Kalash

Det var ett taggat SFF som tog kommandot i bortamatchen mot BKV. Ett par lyckosamma minuter gav också laget ledningen. Med dryga kvarten spelad så tar SFF ledningen med 1-0 genom Mohammad Kalash som fick starta matchen för omväxlingsskull. Ganska omgående så är greppet kopplat när Rami Abbas gör 0-2 vilket tsod sig in i halvtidsvilan.

I andra halvlek skulle avgörandet komma. Två snabba mål av Marcus Ahosson och det var hela 0-4 i den på förhand så svåra bortamatchen. Det stannade inte där, SFF ville mer. Innan slutsignalen så gör Issa Doham 0-5 och Marcus Ahosson fastställer slutresultatet till hela 0-6 vilket gör att SFF nu är tabelltvåa.

– Vi styr matchen och bolltempot mesta dels i matchen. Vi gör det riktigt bra i försvarsspelet och ännu bättre i anfallsspelet och det leder till ett så bra resultat, avslutar SFF-tränaren.

BKV Norrtälje 2 – Syrianska FF 0-6 (0-2)

Målen:  0-1 (16) Mohammad Kalash , 0-2 (20) Rami Abbas, 0-3 (52) Marcus Ahosson, 0-4 (58) Marcus Ahosson, 0-5 (73) Issa Doham, 0-6 (90) Marcus Ahosson.

Varningar: 1-3


Lämna ett svar