Tillbaka i vinnarspåret!

Foto: Kent Lundqvist

Tabelltrean Örsundsbro IF tog en efterlängtad trepoängare i Herrsexan hemma mot Vassunda/LBBK.

ÖIF som inte alls haft en bra höst så här långt fick det äntligen att lossna hemma mot Vassunda. Reda efter 10 minuter gör Jacob Bojlert 1-0 för hemmalaget. ÖIF skulle hitta målet igen ganska omgående då Jonas Hagman utökar hemmalagets ledning till 2-0. Gästerna skulle dock sprattla till innan halvtidsvilan och skapa lite darr i matchen igen då Lars Benny Lundbeck reducerar till 1-2.

Den andra halvleken är bara 12 minuter gammal när ÖIF återigen kopplar greppet om matchen då Robert Ahlström trycker in 3-1. Det skulle visa sig att ÖIF skulle hålla ihop det i denna match för när det är knappa 20 minuter kvar att spela av matchen så avgör Alvin Johansson när han fastställer slutresultatet till 4-1.

– Plötsligt händer det 😁 Efter en tung period med sämre prestationer så hittar vi tillbaka till vinnarspåret. Det som är glädjande är att vi känns stabila i uppspelsfasen och är tydliga mot varandra så vi får ett lugn i spelet som har saknas ett tag. Många spelare som höjer sig idag, men lite extra plus för Alvin Johansson född – 04, säger ÖIF-tränaren Göran Westerberg.

Örsundsbro IF – Vassunda/LBBK 4-1 (2-1)

Målen: 1-0 (10) Jacob Bojlert, 2-0 (25) Jonas Hagman, 2-1 (42) Lars Benny Lundbeck, 3-1 (57) Robert Ahlström, 4-1 (72) Alvin Johansson.

Varningar: 0-0
Publik: 55

Lämna ett svar