Topp 10 för Sagström!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström som letat bra spel hittade det på River Course – Kingsmill Resort där hon efter första rundan är på en 10:e plats i Pure Silk Championship.

Madelene är tillsammans med övriga världseliten Williamsburg för att spela PS Championship. Under de första dagen så hittade hon spelet och nådde en efterlängtad och framskjuten placering.

Under den första 9 hålen så var det dock en smula svajigt med par, bogey och en birdie på de tre inledande hålen. Efter två raka par på hål fyra och fem så kom en ny sur bogey. +1 på scoren skulle rättas ut till par efter en stabil avslutning med en birdie och två par.

Hemrundan skulle bli bra och det skulle också föra Madelene mot toppen i resultatlistan. Birdie direkt på hål 10:e slog an tonen för avslutningen. Fem raka par och på de tre avslutande hålen gjorde hon två birdies och ett par vilket gav -3 och en delad 10:e plats efter första rundan.

Madelene var trots detta resultat inte bästa svenska! Anna Nordqvist har hittat formen och är i delad ledning med Engelskan Bromte Law och Amerikanskan Jennifer Song på -6.

Övriga svenskor: Louise Stahle -3, Jenny Haglund -1, Linnea Ström +1, Pernilla Lindberg +1, Louise Ridderström +2, Dani Holmqvist +6.

Lämna ett svar