Tre av fyra för Enköpings BSK!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings softbolldamer fortsätter att övertyga i den Svenska Softbollserien.

Enköping spelade dubbla omgångar i helgen som gick och det var Leksand som stod för motståndet hemma under lördagen och Söder på bortaplan under söndagen.

På lördagen så fick man en trist start i första matchen avtvå mot Leksand. Gästerna gör 4-0 på Enköping reda i den första inningen och den ledningen blev 7-0 efter den andra. Enköping fick tag i spelet något bättre i den tredje inningen som blev poänglös, men när Leksand gör 5-0 i den fjärde var den första matchen över.

Enköping skulle ta en gruvlig revansch i det andra mötet då man nu var på tå från start och gör precis som gästerna i den första matchen och gör 7-0 på de två inledande innings. Sedan är det jämnt hela vägen till det fjärde då Leksand gör 2 poäng. 7-2 är en ställning som står sig hela vägen fram til den 7:e och sista inningen och där håller Enköping undan och vinner tillslut med 7-5.

Enköping – Leksand Lumberjacks 1-1 (0-12,7-5)

Söndagens dubbelmöte med Söder blev två enkla segrar för Enköping som höll hemmalaget på betryggande avstånd hela tiden och spelet lovade gott inför fortsättningen av säsong.

Söder – Enköping 0-2 (1-10,0-5)

Nästa omgång spelas hemma i morgon med dubbelmöte mot serieledande Skövde på Korsängen.

Lämna ett svar