Tung start på säsongen för EIS.

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IS fick sämsta tänkbara start på den nya säsongen som nykomlingar i div.6.

Redan efter 7 spelade minuter var det underläge för EIS med 0-2 i premiären borta mot ISUN. Det skulle komma att bli värre för hemmalaget som även gör 3-0 innan halvtidsvilan.

– ISUN satt hög press från början av matchen och 1-0 kom efter ett par minuter efter en snabb spelvändning. 2-0 efter 10 minuter där ISUN fick ett enkelt mål genom ett menat inlägg som letade sig in strax under ribban vilket gjorde att ISUN fick ännu mer medvind. Ingen start man önskar sig men efter 20 minuter började vi komma in i matchen och det börjar jämna ut sig men strax innan halvtid kom ytterligare ett baklängesmål, berättar EIS-tränaren Patric Lindblom.

EIS startar den andra halvleken optimistisk, men istället för reducering så åker man på en straff och 0-4. Efter det var matchen över och ISUN kunde fastställa slutresultatet till 5-0.

– I andra började vi riktigt bra men efter 10 minuter fick de en straff och 4-0 var ett faktum och 5-0 kom i slutskedet med en välplacerad frispark. Inget att säga om resultatet men desto mer vad vi behöver justera inför kommande matcher, avslutar Lindblom.

ISUN – Enköpings IS 5-0 (3-0)

Målen: 0-1 (3) Johan Oliwsson, 2-0 (7) Leo Taub, 3-0 (36) Viktor Ceginskas, 4-0 (53) Patrick Konde, 5-0 (75) Viktor Ceginskas.

Publik: 33

Lämna ett svar