Två till förlänger!

Bild: FBK

Lukas Nyman och Emil Ärnils fortsätter i Fanna BK även kommande säsong.

Det är två viktiga killar som alltid ger 100% som sällan missar träningar och är villiga att utvecklas. Båda är födda 96 och har lång historia inom ungdomsfotbollen i Enköping där de spelat tillsammans och växt upp med Bruno, Adrian, Jocke och Zuheib. Kul att det får återförenas i Fanna BK.

Emil Ärnils är ett monster i mål, men han slutade med fotbollen för två år sedan, fick tillbaka suget i somras igen och har varit med alla träningar sen dess. Ryktena säger att han är en av dom bästa målvakterna i Enköping om han kommer igång.

Vad säger du om det Emil?

-Det är väldigt smickrande ord! Jag är extremt taggad på att visa vad jag går för! Känns som det var bra att smyga igång förra sommaren men nu är jag här för att ta plats och hjälpa laget att nå sina mål!

Vad är långsiktiga målet?

-Det är att jag ska ta startplatsen och hålla mig så skadefri som möjligt! Det kommer dock bli tufft då vi har väldigt bra konkurrens på målvaktssidan men det är bara positivt och kommer få en att kämpa hårdare, avlutar Ärnils

Bild: FBK

Lukas Nyman även kallad lagets ”Vidic”, har tampats med skador i baksidan under säsongen men varit en av dom bästa spelarna de matcher han spelat. Otrolig vilje stark försvarare som har mycket mer att ge. Alltid 100% och alltid positiv.

Vad kan laget förvänta sig utav dig i år?

-Att jag kommer ge allt på träningar och matcher och stötta laget på alla sätt jag kan.

Vad är ditt mål med säsongen?

-Att hålla mig skadefri och ta en startplats. Vi har ett ungt lag som känner varandra och stommen för en längre framtid finns där, avslutar Nyman.

– Nu gäller det att tränarstaben fortsätter göra ett bra jobb med killarna, säger Sportchef – Benjamin Tanovic avslutningsvis.

 

Lämna ett svar