Viktiga poäng på spel!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey spelar ikväll en mycket viktig poängmatch i ATG Hockeyettans 16:e omgång hemma mot Sollentuna HC.

ESK som just nu är tabelltian med 15p på kontot kommer med två tuffa matcher i ryggen inför den så viktiga poängmatch ikväll hemma mot tabellåttan SHC på 19p. Det är nu jakt på en så bra placering som gäller för ESK i ligan för att få med sig ett bra utgångsläge i den väntande fortsättningsserien.

Det är fortsatt upp och ned i prestationerna i ESK som ikväll behöver se till att hålla sig borta från utvisningsbåset om man skall ha en ärlig chans att vinna. Den stor skillnaden mellan lagen är antal insläppta mål där SHC bara släppt 44 mål medans hemmalaget släppt in hela 60!

ESK förstärker defensiven!

Foto: Kent Lundqvist

Det är nu klart att backen Wilmer Lindblad spelar med ESK resten av grundserien på lån från Vita Hästen.

Omräknat i matcher så innebär det att den ESK-fostrade talangen spelar kommande sju matcher med sin moderklubb. Han tränar med laget ikväll och spelar hemmamatchen mot Sollentuna redan imorgon kväll.

– Sedan får vi se hur det blir men tanken är att han därefter åter ansluter till Vita Hästen. Vi är tacksamma för samarbetet som varit hittills och ser fram emot att ha Wilmer i laget den närmaste månaden, säger ESK:s sportchef Christian Nordenberg.

Wilmer signerade ett tvåårskontrakt med Vita Hästen inför den här säsongen och har hittills noterats för 6 matcher i Hockeyallsvenskan. Därutöver har det hittills blivit sammanlagt 5 matcher i ATG Hockeyettan med oss i ESK och här har han noterats för ett mål och en assist.

Senaste mötet:
SHC – ESK 2-3 (0-1,2-1,0-1)
Läs mer om den matchen >>>

Match: ESK vs SHC 19:00 Bahcohallen.

Tabell & resultat ATG Hockeyettan >>>

Lämna ett svar