Viktiga poäng står på spel för ESK Hockey!

Foto: Kent Lundqvist

ATG Hockeyettan: ESK Hockey som är obesegrade under ordinariematchtid spelar ikväll en viktig poängmatch borta mot det tippade topplaget Strömsbro.

– Strömsbro är en viktig bortamatch. De är tippade att gå till AllEttan så vi behöver göra en riktigt bra prestation för att åka hem med 3 poäng, medger ESK-tränaren Patrik Fagerlund.

ESK som fortsatt är obesegrade fick dock se sig besegrade i förra omgången av Hudiksvall, men det krävdes övertid för att fälla Enköpingsgossarna.

– Senast mot Hudiksvall började vi matchen bra men hade sedan en sämre andraperiod för att sen spela upp oss i den tredje perioden.

ESK är fortsatt tabelltvåa efter Huddinge med 19 poäng med 7 spelade omgångar i en haltande tabell och har ett tillsynes ganska bra grepp om en önskad Allettanplats. Det finns dock en del i spelet som Fagerlund önskar skall bli bättre ikväll borta mot Strömsbro.

-Ikväll vill vi göra en jämnare prestation sett över 60 minuter. En nyckel för att ta hem segern är att vi fortsätter att vara effektiva i special teams.

ESK kommer med fullt lag till kvällens match.

Match: Strömsbro IF vs ESK Hockey 19:00 i Testebo Arena.

Lämna ett svar